spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Istraga: Novi detalji zločina u Živinicama

- Oglasi -

Tuzlanski prostor potreslo je još jedno ubojstvo žene, a policija još uvijek utvrđuje sve detalje događaja i moguće motive.

- Oglasi -

Naime, u nedjelju navečer u Živinicama je došlo do ubojstva pa potom i do samoubojstva. Za sada je poznato da su događaj policiji prijavili građani te da su muškarac i žena živjeli u vanbračnoj zajednici. Kako navodi Crna hronika, riječ je o Mevludinu A. i Tahiri Č. Prema neslužbenim saznanjima Tahira je izbacila Mevludina iz kuće prije četiri dana, u kojoj su živjeli zajedno. Za vrijeme tragedije, maloljetno dijete nalazilo se u kući odnosno unuka koja je bila sa svojoj bakom.

Navodno je Mevludin danima prijetio Tahiri, koja je bila na svadbi svoje kćerke u Njemačkoj, te se vratila u Živinice. Nakon povratka sa aerodroma, Tahira se sa unukom (5) vratila kući. Zločin se dogodio na ulaznim vratima obiteljske kuće u kojoj su do prije par dana živjeli zajedno. Podsjetimo, ranije iz Uprave policije TŽ su kazali da je dežurni liječnik utvrdio je da je nastupila smrt uslijed upotrebe vatrenog oružja.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.