spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
8.9 ° C
8.9 °
8.9 °
87 %
1kmh
100 %
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
13 °
Uto
9 °
Sri
10 °

Još jedan bizaran slučaj u ŽSB: Zbog spora namjerno zakočio ispred drugog vozila, djeca ispala iz sjedalica…

- Oglasi -
- Oglasi -

Županijsko tužiteljstvo Srednjobosanske županije podiglo je optužnicu protiv D.D. zbog izvršenog krivičnog djela izazivanje opće opasnosti  iz članka 323. stavak 1. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine. Predmetna optužnica potvrđena je u cijelosti od strane Općinskog suda u Bugojnu.

Optuženom se stavlja na teret da je dana 03.04.2022.godine, oko 14,00 sati, na području općine Donji Vakuf, opće-opasnom radnjom doveo u opasnost život drugoga, na način da je dok se kretao putničkim motornim vozilom Seat Altea, nakon što je uočio vozilo Passat, za koje je znao da isto koristi i da istim upravlja oštećeni S. E., sa kojim je ranije imao sudski spor vezan za radni odnos u poduzeću”Malak-janj”, pa je sa namjerom da dovede u opasnost život oštećenog kao i njegove suputnike koje je vidio u vozilu, gdje se na mjestu suvozača nalazila supruga oštećenoga Dž. P.-S., svjestan da radnje koje poduzima mogu dovesti u opasnost druge osobe i htijući to, isto vozilo pretekao, te odmah, sa očitom namjerom da dovede u opasnost život oštećenog i njegovih suputnika, naglim smanjenjem brzine i zaustavljanjem svoga vozila ispred vozila oštećenog, prouzrokovao neočekivano naglo kočenje oštećenog, uslijed čega su djeca oštećenog u dobi od 3 i 6 godina, koja su se nalazila na zadnjem dijelu vozila u sjedalicama, ispala iz sjedalica, da bi u tom momentu kada je oštećeni uspio zaustaviti svoje vozilo, oštećenom pokazao srednji prst te se udaljio sa mjesta događaja.

- Oglasi -

Podsjećamo na načelo presumpcije nevinosti koje definira da se nitko ne može smatrati krivim dok mu se krivica ne dokaže pravosnažnom presudom.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.