spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.7 ° C
19.7 °
19.7 °
73 %
2.5kmh
100 %
Pon
18 °
Uto
18 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
22 °

MUP: Pronađen Vitežanin koji je opljačkao lokalni auto otpad

- Oglasi -
- Oglasi -

Policijski službenici PS Vitez uspješno su rasvijetlili kazneno djelo teške krađe koje je izvršeno u proteklom periodu na području općine Vitez.

Naime, dana 04/05.03.2022. godine u PS Vitez je prijavljena teška krađa koja je izvršena na auto-otpadu,  vlasništvo Ž.G., iz kojeg je prema prijavi ukradeno više različitih kamionskih dijelova, kojom prilikom je pričinjena znatna materijalna šteta. Policijski službenici PS Vitez su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetnog kaznenog djela A.S., rođen 1987. godine iz Viteza, protiv kojeg se u suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

- Oglasi -

Dana 11.03.2022.godine policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Jedinice za specijalističku podršku,  PU i PS Bugojno, na osnovu naredbe Općinskog suda Bugojno izvršili su pretres ugostiteljskog objekta koji se nalazi u ulici 307. Motorizirane brigade, kao i obiteljske kuće u mjestu Vileši, općina Bugojno i vozila koje koristi M.K. rođen 1978. godine. Po istoj zapovijedi izvršen je pretres obiteljske kuće u mjestu Podgaj, općina Bugojno koju koristi E.G. rođen 1999. godine. Prilikom pretresa pronađena je određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga Speed, kao i predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem kaznenog djela nasilničko ponašanje, koje je počinjeno u proteklom periodu. U vezi s izvršenjem ovog kaznenog djela dovodi se i osoba H.H. rođen 1983. godine iz Bugojno.

- Oglasi -

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom, osumnjičeni su nakon kriminalističke obrade lišeni slobode i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Dana 11.03.2022. godine oko 23,00 sati u ulici Šehida, općina Travnik policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik, izvršili su kontrolu i pregled osobe O.B. rođen 1995. godine iz Maglaja. Tom prilikom isti je dobrovoljno predao određenu količinu materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis, kao i pribor za ručno motanje cigareta.

U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom, pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE