spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
slaba kiša
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
92 %
1.8kmh
50 %
Sub
15 °
Ned
21 °
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °

MUP ŽSB: Kod konobara u jednom ugostiteljskom objektu pronađena opojna droga

- Oglasi -
- Oglasi -

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 6 kaznenih djela.

Dana 18.02.2022. godine, policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Jedinice za specijalističku podršku i tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU i PS Travnik, na osnovu zapovijedi Općinskog suda Travnik izvršili su pretres ugostiteljskog objekta koji se nalazi u mjestu Donje Putićevo, općina Travnik. Prilikom pretresa, kod konobara u objektu pronađeno je više paketića sa sadržajem zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, dok je kod gosta u objektu I.B. rođen 2001. godine iz Travnika, također pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

- Oglasi -

Dana 20.02.2022.godine u mjestu Polje, općina Busovača, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Kiseljak, na osnovu zapovijedi Općinskog suda Kiseljak izvršili su pretres putničkog motornog vozila marke Opel Corsa, vlasništvo M.D. rođen 1984. godine iz Zenice. Tom prilikom kod istog je proneđena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

- Oglasi -

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 10 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST PROMETA

Evidentirano je 18 prometnih nesreća u kojima je 1 osoba zadobila teže i 7 osoba lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 675 prekršajnih naloga, od kojih je 277 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 28 vozača, od kojih je 6 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE