spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
21.6 ° C
21.6 °
21.6 °
26 %
0.6kmh
60 %
Pet
25 °
Sub
27 °
Ned
30 °
Pon
21 °
Uto
19 °

MUP ŽSB: Tijekom vikenda droga pronađena u Jajcu, prijavljeno 9 prometnih nesreća, u Turbetu poginuo učenik

spot_img

Tokom proteklog vikenda na području ŽSB prijavljeno je 10 krivičnih djela.

Dana 11.09.2021.godine oko 22,50 sati na lokalitetu Malo Plivsko jezero, općina Jajce, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Jajce izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke VW Passat, kao i osobe A.S. rođen 1988.godine iz Lukavca, koji je zatečen u vozilu.  Tom  prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 14 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST  PROMETA

Evidentirano je 9 nezgoda u kojima su 2 osobe zadobila lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 506 prekršajnih naloga, od kojih je 206 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 23 vozača, od kojih su 3 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.
 
OSTALI DOGAĐAJI

Dana 10.09.2021.godine oko 12,10 sati u PS Travnik je prijavljeno da je u sportskoj dvorani Osnovne škole Turbe, koja se nalazi na području općine Travnik, smrtno stradalo dijete, koje je učenik VII-razreda navedene škole.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, te u suradnji sa nadležnim tužiteljstvom pristupili vršenju uviđajnih radnji kao i drugih mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.