spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nevjerojatan slučaj u BiH: Pokušala ubiti šeficu sipajući joj otrov u kavu!?

- Oglasi -

Banjalučanka Nina Ninković (57) osumnjičena je za pokušaj ubojstva S. T. iz Banja Luke kojoj je u kavu sipala materiju opasnu po život i zdravlje, a kako neslužbeno saznaju banjalučke Nezavisne novine u pitanju su radne kolegice.

,,Nezavisne novine” saznaju da je osumnjičena radila u Republičkom pedagoškom zavodu RS sa oštećenom koja joj je bila nadređena na poslu i sumnjiči se da joj je danima sipala otrovne supstance u kavu.

Predrag Damjanović, direktor Zavoda, nije odgovarao na pozive novinara.

Kako navode iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, postupajući tužitelj nakon ispitivanja osumnjičene stavio je prijedlog za određivanje mjere pritvora Okružnom sudu u Banja Luci.

,,Osumnjičena je od 8. prosinca 2022. do 21. prosinca 2022. godine, sipala u kavu oštećenoj T.S., materiju opasnu po život i zdravlje u namjeri da oštećenu liši života. Pomenuta materija je izuzeta i bit će predmet vještačenja u toku istrage”, navode iz Tužiteljstva.

Tužitelj je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog bojazni da bi osumnjičena boravkom na slobodi mogla utjecati na svjedoke i ponoviti ili dovršiti pokušano krivično djelo.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučit će sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banja Luci.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.