spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pomraćenje uma/ Muškarac iz BiH u Belgiji ubio bivšu ženu i dvoje male djece pa počinio samoubojstvo

- Oglasi -

DRŽAVLJANIN BiH (38) ubio je u nedjelju bivšu suprugu i dvoje male djece u dobi od tri i godinu dana nakon obiteljske svađe u mjestu Overpelt u Belgiji. Lokalni mediji prenose da je nakon ubojstva svoje obitelji počinio samoubojstvo.

Susjedi su čuli buku iz stana gdje živi 38-godišnjakova obitelj, nakon čega je jedna susjeda ušla u stan te vidjela tijela žene i djece pa pozvala policiju, prenosi Klix

Muškarac je pobjegao s mjesta zločina, a policija s brojnim patrolama i helikopterom krenula u potragu za njim. Policija ga je pronašla mrtvog kroz manje od pola sata. Tijelo muškarca pronašli su pored auta u blizini kanala Sint-Huibrechts-Lille.

Zasad nije poznato kada je ubio suprugu i djecu, no susjedi kažu da je policija na lice mjesta stigla u 17:45. Iz ureda javnog tužitelja potvrdili su da provode istragu u vezi ove obiteljske tragedije i da je riječ o trostrukom ubojstvu i samoubojstvu. 

Lokalni mediji pišu da je obitelj poznata policiji jer su policijski službenici nedavno nekoliko puta došli u njihov stan zbog prijave nasilja u obitelji, prenosi Klix.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.