Vitez
isprekidani oblaci
11 ° C
11 °
11 °
66 %
8.8kmh
75 %
Sub
9 °
Ned
6 °
Pon
3 °
Uto
1 °
Sri
2 °

Prilikom policijske kontrole dvaju vozila pronađeno vatreno oružje i droga

Dana 14.07.2020.godine oko 09,45 sati u ulici Kulina Bana, općina Travnik, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a na osnovu zapovijedi Općinskog suda Travnik, izvršili su kontrolu i pretres putničkog motornog vozila marke Fiat Stilo, kojim je upravljao A.Č. rođen 1994. godine, dok je na mjestu suvozača zatečen H.S. rođen 1994.godine, obojica iz Zenice. Prilikom pretresa pronađene su određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis, zatim vatreno oružje-pištolj, te određena količina municije različitog kalibra. Svi pronađeni predmeti su oduzeti, a navedene osobe su lišene slobode.

Istog dana oko 18,45 sati u ulici Zagrebačka, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Kiseljak, izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Fiat , kojim je upravljao A.A. rođen 2000. godine iz Kiseljaka. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Evidentirane su 2 prometne nezgode u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz područja prometa uručeno je ukupno 209 prekršajnih naloga, od kojih je 98 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

NAJNOVIJE OBJAVE

- Advertisment -