spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
7.3 ° C
8 °
6.7 °
53 %
1kmh
0 %
Sub
7 °
Ned
14 °
Pon
18 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Sjećanja: Vitežani se posljednjih dana opraštaju od svojih sugrađana

Slider

Portal Viteški.ba konstantno se trudi pisati objektivno, relevantno, pouzdano, ali prije svega i pozitivno. Međutim, posljednjih dana, svjedočimo nažalost velikom broju preminulih sugrađana.

Prvo pitanje koje se postavlja užim članovima obitelji preminulih, najčešće glasi: Je li korona? Vjerujemo kako su naši preminuli sugrađani posljednjih dana našli svoj mir s obzirom na teže i neizlječive bolesti kroz koje su prolazili. Dakako, ima i iznenadnih smrti, preteških za obitelji, ali i za sve nas koji nažalost svakodnevno svjedočimo tome.

Samo u mjesecu travnju, Osmrtnice KSB portal pomoću kojeg stanovnici s područja Središnje Bosne mogu oblikovati trajne uspomene na preminule članove svojih obitelji, objavio je do sada dvanaest osmrtnica naših sugrađana.

Poznavajući naše sugrađane, prisjećamo se da su preminuli, između ostalih, očevi dvoje anđela Sanje Križanović i Borisa Antičevića, mučki ubijenih na igralištu “Osmica”, Mirko Križanović i Marinko Antičević. Uz njih, nažalost više nisu s nama, a preminuli su u ovom mjesecu kako je prenio portal Osmrtnice KSB i Dragan Bobaš, Janje Šilj, Drago Kajić, Milena Franjić, Zorka Šamija, Ruža Žuljević, Dragica Pranjković, Anto Vidošević – Žilo, Ivica Grabovac – Levi i Kata Topalović.

Članovima obitelji i prijateljima preminulih, uredništvo portala Viteški.ba upućuje iskreno saučešće i suosjećanje u povodu gubitka svojih najdražih.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.