spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Teška prometna nesreća u Hrvatskoj: Kamion pregazio radnike koji su održavali autoput

- Oglasi -

Jutros se dogodila teška prometna nesreća na autoputu Rijeka – Zagreb. Nažalost, dva radnika Hrvatskih autocesta (HAC) izgubila su život nakon što ih je udario kamion.

- Oglasi -

Prema prvim informacijama koje su pružili iz primorsko-goranske policije, incident se desio jutros nakon 9 sati na dijelu autoceste prema Zagrebu, blizu izlaza čvora Stara Sušica, između tunela Podvugleš i Čardak. U priopćenju se navodi da su dva radnika HAC-a izgubila život dok su obavljali svoje dužnosti.

Prema neslužbenim saznanjima portala Index, na mjestu nesreće bila su tri radnika HAC-a. Kamion je udario dvojicu radnika, dok je jedan srećom uspio izbjeći sudar i nije povrijeđen.

- Oglasi -

Nesreća se dogodila nakon što su radnici završili svoj radni zadatak i pripremali službeno vozilo za napuštanje lokacije. Nažalost, teretno vozilo je u tom trenutku udarilo radnike i službeno vozilo. HAC je priopćio da je službeno vozilo bilo parkirano na zaustavnoj traci i vidno označeno.

Točan uzrok nesreće će biti utvrđen nakon završetka istrage nadležne policijske uprave, kako je navedeno u priopćenju.

HAC je apelirao na sve vozače da se pridržavaju postavljenih ograničenja brzine i prilagode vožnju uvjetima na cesti. Također su naglasili da su brza vožnja, umor i nepažnja najčešći uzroci prometnih nesreća.

HAC je izrazio duboko žaljenje zbog ove tragične situacije i izrazio sućut obiteljima stradalih radnika. Na mjestu nesreće se trenutno obavlja policijski očevid, nakon kojeg će biti dostupniji detalji o ovoj ozbiljnoj prometnoj nesreći.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE