Vitez
raštrkani oblaci
-6.1 ° C
-6 °
-6.1 °
100 %
1kmh
40 %
Ned
9 °
Pon
10 °
Uto
7 °
Sri
8 °
Čet
14 °

Tijekom protekla 24 sata prijavljena 2 krivična djela, u prometnoj nezgodi mladić izgubio život

Na području Županije Središnja Bosna tijekom protekla 24 sata prijavljena su 2 krivična djela.

Dana 02.06.2020. godine oko 20,30 sati u ulici Mostarska, općina Travnik policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu vozila marke Mercedes kojim je upravljala N.U. rođena 1997.godine, dok je na mjestu suvozača zatečena S.S. rođena 1997.godine, obadvije iz Mostara. Tom prilikom kod N.U. je pronađena određena količina materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

U nastavku aktivnosti, u ulici Šumeće, općina Travnik, na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, izvršen je pretres stana koji koristi N.U., gdje je također pronađeno više raznih materija za koje se sumnja da su opojne droge (speed, cannabis, ecstazy i dr.), kao i brojni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga (staklena lula sa vidnim tragovima korištenja navedenih materija, više komada tzv. mrvilica pogodnih za usitnjavanje biljnih materija i dr.).

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, osumnjičena je lišena slobode i protiv iste slijedi poduzimanje zakonom propisanih mjera i radnji.

Nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirano je 8  prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba smrtno stradala.

Dana 02.06.2020.godine oko 23,35 sati na magistralnom putu M-5, u mjestu Višnjica Polje, općina Kiseljak, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja sa ceste putničkog motornog vozila marke Golf V. Na licu mjesta je utvrđeno da je vozilom upravljao vozač A.J. rođen 2000.godine iz Kiseljaka, koji je tom prilikom smrtno stradao.

Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Kiseljak.

Zbog različitih prekršaja iz područja prometa uručeno je ukupno 228 prekršajnih naloga, od kojih su 134 naloga uručena zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 5 vozača, od kojih su 2 vozača zadržana u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.