spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Tinejdžer koji je ubio učenike i domara imao je detaljan plan, policija pronašla skice i listu imena

- Oglasi -

Načelnik Policijske uprave Beograd Veselin Milić objavio je detalje tragedije koja je potresla glavni grad Srbije te je priopćio kako je Kosta Kecmanović, dječak koji je ubio osmero učenika u osnovnoj školi, krvavi pohod planirao mjesec dana.

- Oglasi -

U obraćanju medijima, Milić je rekao kako posao policajca obavlja više od 25 godina, ali da nikada nije vidio ovakav slučaj.

,,Dobili smo dojavu da jedna osoba puca po školi. Odmah su upućene patrole policije. U 8:42 pozvalo je NN lice i predstavilo se kao Kosta Kecmanović. Rekao je da je pucao u više osoba u školi. Dolaskom policije utvrđena je upotreba vatrenog oružja. Ovaj posao radim 25 godina. Bio sam na tisuće očevida. Ovo je u srpskom društvu nezapamćeno. Vjerojatno je pitanje za cijeli sustav što trebamo unaprijediti. Kosta Kecmanović je uhićen odmah nakon događaja. Pronađeno je oružje kojim je izvršeno djelo”, rekao je Milić.

- Oglasi -

Nakon toga, zamijenio je okvir te je nastavio kretnju prema učionici gdje je ranio nastavnicu i ubio nekoliko svojih vršnjaka iz razreda.

Ono što je najviše šokiralo i Milića jeste to da je Kecmanović na papiru imao detaljan plan na kojem se nalazio i spisak onih koje treba ubiti.

,,Ovo je spisak djece koje je planirao da likvidira. Radio je plan ulaska u školu, izlaza iz nje. Odredio je prioritetne mete. Skica izgleda kao iz videoigrice ili horor filma što ukazuje da je detaljno, po razredima škole, planirao kako da uđe u koju učionicu”, zaključio je Milić.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.