spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

VITEŠKI.BA DOZNAJE: Vozilom usmrtio pješaka, a nakon što je vidio da ne daje znakove života pobjegao! Zajedno s ocem prikrivao dokaze

- Oglasi -

Policijski službenici PU Bugojno uspješno su rasvijetlili kazneno djelo koje je načinjeno na području Gornjeg Vakufa/Uskoplja, pri čemu je vozač (26) usmrtio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće i s ocem pokušao prikriti dokaze, doznaje Viteški.ba. Nakon saznanja koje je imala redakcija portala Viteški.ba o navedenom kaznenom djelu, obratili smo se glasnogovorniku MUP-a ŽSB Hasanu Hodžiću koji nam je upravo dostavio odgovor.

- Oglasi -

“Policijski službenici PU Bugojno uspješno su rasvijetlili kazneno djelo „Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa“, koje je prijavljeno u proteklom periodu na području općine Gornji Vakuf -Uskoplje.
Naime, dana 31.07.2023. godine u PS Gornji Vakuf-Uskoplje je prijavljeno da se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobjegao s lica mjesta nesreće.
Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog kaznenog djela M.P. rođen 1997. godine iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku prometne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za kazneno djelo „Pomoć počinitelju poslije učinjenog kaznenog djela“ osumnjičeni I.P. rođen 1972. godine iz Gornji Vakuf-Uskoplja.
U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje”
, priopćeno je iz MUP-a ŽSB za Viteški.ba.

Iz izvora bliskog istrazi, doznajemo kako su osumnjičene osobe po učinjenom kaznenom djelu dijelove vozila na kojima su ostali tragovi isjekli u dvorištu obiteljske kuće i zakopali, a sve s ciljem da prikriju dokaze. Zatim su na obližnjim otpadima nabavili rezervne dijelove i ugradili na vozilo. Prilikom istrage u dvorištu su pronađeni dijelovi vozila zakopani, a na kojima se nalazi oštećenje do kojega je došlo prilikom ostvarivanja kontakta sa pješakom. Pratit ćemo daljnji tijek radnji nadležnih tijela i blagovremeno informirati čitatelje o navedenom slučaju.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE