spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Advent u Mošunju, organizatori objavili detalje ove već tradicionalne manifestacije

- Oglasi -

Advent je vrijeme priprave za Božić, vrijeme druženja, odličnog i blagdanskog raspoloženja. Mnogi pojedinci i skupine iskoriste to vrijeme i realiziraju manifestacije, kojima je jedini cilj, raspoloženje na visokoj razini, a sve u duhu, blagdana Božića.

Kako je Viteški.ba prethodno pisao, to odlično raspoloženje ni ove godine neće propustiti Mošunjani, koji, pored tradicionalnog paljenja svijeća na Badnjak i druženja poslije mise polnoćke, imaju mogućnost uživati u još jednoj manifestaciji i to u proslavi zajedničkog Adventa na Plandovu u subotu, 10.12.2022. godine s početkom u 17,00 sati.

Naime, kao i ranije, ideja i najljepša namjera za druženje potječe od skupine mještana Mošunja, koji okupljanju svoje mještane, ali i sve druge sugrađane. Uživanje u božićnim pjesmama te ukrašavanje zajedničkog bora, sljedeći su ciljevi, a ulaz nije besplatan, simboličan je, riječ je o ukrasu za zajednički božićni bor, koji također postaje tradicija.

Osim svega navedenoga, posluživat će se vino, čaj, kobasice, domaće slastice i to potpuno besplatno, a nisu zaboravili ni mjesto za fotografiranje, kao ni druga brojna iznenađenja.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.