spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Američki grad želi srušiti Guinessov rekord koji je postavljen u BiH

- Oglasi -

Američki grad pokušat će oboriti rekord koji je 2017. postavljen na Kupresu kad se ondje okupilo čak 2.325 osoba s imenom Ivan.

- Oglasi -

Grad Kyle u Teksasu okupit će ljude koji se zovu Kyle kako bi pokušali oboriti Guinessov svjetski rekord za najveći broj ljudi s istim imenom okupljenih na istom mjestu.

Pozvane su sve osobe imena Kyle da se 21. svibnja okupe u gradskom parku i tako obore svjetski rekord postavljen prije pet godina.

- Oglasi -

,,Kako bismo oborili ovaj rekord, pozivamo sve Kyleove. Trebamo visoke Kyleove, niske Kyleove, mlade Kyleove i stare Kyleove kako bismo se približili rekordu postavljenom prije pet godina”, istaknula je voditeljica posebnih događaja grada, Claudia Rocha.

Američki grad pokušat će oboriti rekord koji je 2017. postavljen na Kupresu kad se ondje okupilo čak 2.325 osoba s imenom Ivan. Prvobitni cilj bio je dovesti 1.000 Ivana na jedno mjesto, no puno više ih se prijavilo i tako je bh. grad ušao u Guinessovu knjigu rekorda, piše Fokus.

Rekord je do tada držao Dubai gdje se 2005. okupilo 1.096 osoba s imenom Muhamed, a Kupresov rekord pokušao je oboriti New York s imenom John, dok su se u Irskoj okupile osobe s imenom Patrick, no bezuspješno.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.