spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
94 %
1.4kmh
100 %
Uto
2 °
Sri
4 °
Čet
5 °
Pet
7 °
Sub
8 °

Bh. kompanija distribuirat će najpoznatiji hrvatski sir u Njemačkoj i Austriji

- Oglasi -

ABC svježi krem sir, najpopularniji sirni namaz na hrvatskom tržištu, bit će dostupan u vodećim trgovačkim lancima u Austriji i Njemačkoj.

- Oglasi -

Rezultat je to nove suradnje proizvođača ovog sira, firme Belja plus i kompanije Adriatic Group, dugogodišnjeg distributera na navedenim tržištima. Adriatic Group je u vlasništvu bh. državljana.

Naime, brojnim turistima koji iz Austrije i Njemačke svake godine dolaze na Jadran, ABC svježi krem sir je dobro poznat, a nerijetko se događalo da su turisti oduševljeni kvalitetom ABC sira u Belje slali upite gdje ga mogu kupiti u svojoj zemlji.

- Oglasi -

Od ovog tjedna ABC je prisutan i na tim tržištima, a isporuka prvog kamiona proizvoda jedna je u nizu onih koje će se realizirati kroz dogovorenu suradnju.

- Oglasi -

,,Izuzetna nam je čast što smo dogovorili suradnju i plasman ABC krem sira na tržište Austrije i Njemačke s firmom Adriatic Group, Austrija. Na obostrano zadovoljstvo potpisana je višegodišnja suradnja, a prva isporuka ABC sira u trgovine diljem Austrije i Njemačke je uspješno realizirana. Ostvarili smo partnerski odnos s distributerom pa očekujemo odlične prodajne rezultate na ova dva vrlo važna europska tržišta”, izjavio je Marko Žeravica, rukovoditelj izvoza Belja plus d.o.o.

Adriatic Group distribuira vodeće prehrambene brendove s prostora Adria regije na tržište Zapadne Europe.

,,Kao vodeći distributer sa dugogodišnjim iskustvom u ovom segmentu uvjereni smo da je ABC sir proizvod velikog potencijala i da će biti izvrsno prihvaćen na ovom tržištu. Proizvode iz Adria regije plasiramo u vodeće trgovačke lance, ali i na etno tržište Zapadne Europe. Oba kanala distribucije su nam od podjednake važnosti kako bismo približili domaće brendove kako dijaspori tako i domicilnom stanovništvu”, izjavio je Amir Bekić, CEO Adriatic Group, prenio je Jutarnji list.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.