spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
20.7 ° C
20.7 °
20.7 °
53 %
3kmh
80 %
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
21 °
Sub
21 °
Ned
13 °

Bh. Ministar izgubio torbicu s 20 000 eura

- Oglasi -
- Oglasi -

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u četvrtak u Banja Luci torbicu sa osobnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 eura, saznaje portal Insajder.in.

Mitrović je potvrdio za ovaj portal kako je torbicu s novcem i osobnim dokumentima zaboravio u ugostiteljskom objektu Veliki Getsbi, ističući da se “jednostavno tako htjelo”.

- Oglasi -

,,Trebao sam da idem za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 eura, inače nikada ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i dokumenti moje supruge, diplomatska putovnica i sve platne kartice, ostala je na stolu”, pojasnio je ministar.

- Oglasi -

Dodao je da obično plaća karticom, ali tada je izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala.

,,Tek kasnije, kada smo već bili u automobilu, primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama vidjeli šta se desilo s torbicom. Šta da radim, desilo se to što se desilo, nadam se da će policija pronaći lopova, ali nisam optimista”, kaže Mitrović.

Iz MUP-a RS potvrđeno je za da je “osoba inicijala V. M. prijavila da je u četvrtak, 3. ožujka, u jednom ugostiteljskom objektu u Banja Luci zaboravila torbicu sa osobnim stvarima i novcem i da se poduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari”.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE