spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bogat program za Dane općine Vitez, najavljen koncert i niz manifestacija, prva od njih noćas

- Oglasi -

Bogatim programom bit će obilježen ovogodišnji Dan općine Vitez koji se službeno proslavlja 28.4.

- Oglasi -

Uz tradicionalnu svečanu sjednicu Općinskog vijeća ove godine će biti održana manifestacija Dani općine Vitez tijekom koje će biti održano sedamnaest kulturnih, sportskih i drugih zbivanja. Prvi događaj je noćas (četvrtak, 13.4.) kada će u zgradi HKD Napredak u Vitezu biti predstavljena knjiga Showman autorice Dragice Križanac.

Uz svečanu sjednicu Općinskog vijeća na sam Dan općine u petak, 28.4. općinske službe spremile su bogat zabavni program na otvorenoj pozornici. Tako će toga dana u 17:30 biti održan defile kulturno- sportskih kolektiva, nakon čega slijedi nastup DJ Gogsa i grupe Innuendo praćen vatrometom, sadržajnom ugostiteljskom ponudom te štandovima lokalnih kreativaca koji će nuditi svoje proizvode. Koncert će biti održan ispred Hrvatskog doma u Vitezu, a štandovi će biti postavljeni u ulicama Hrvatskih branitelja i Silvija Strahimira Kranjčevića, koje će biti zatvorene za promet motornih vozila.

- Oglasi -

Vjerujem kako smo i ove godine uspjeli ponuditi sadržajan program u kojemu će svatko pronaći dio za sebe. Dani općine Vitez su prigoda da javnosti, zajedno s kulturno- sportskih i ostalim udrugama, prikažemo ono što smo pripremali i radili u vremenu za nama te sigurno svi s nestrpljenjem očekujemo koncerte, predstave, izložbe i sportska natjecanja koja su pred nama“, kazao je, između ostaloga na konferenciji za medije načelnik Općine Vitez Boris Marjanović.

Od ostalih događaja valja istaknuti kako se planira održavanje sportskih natjecanja i turnira, izvođenje predstava, pjesničkih večeri, koncerata i izložbi, sve u organizaciji udruga građana kojima je Općina pokrovitelj.

 „Svečana sjednica Općinskog vijeća bit će 28.4., a na njoj ćemo predstaviti što je do sada urađeno kada je u pitanju Općina Vitez, ugostit ćemo naše goste i prijatelje te dodijeliti javna priznanja zaslužnim građanima, udruženjima i poslovnim subjektima“, rekao je predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.