spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
-3.4 ° C
-3.4 °
-3.4 °
97 %
1.7kmh
95 %
Pon
-3 °
Uto
1 °
Sri
4 °
Čet
4 °
Pet
4 °

CTP pravilo na sarajevskim skijalištima

- Oglasi -

Krizni stožer Ministarstva zdravstva Županije Sarajevo donio je odluku o uvođenju CPT (cijepljen/prebolio/testiran) pravila na ulazima u navedene objekte.

Zbog uočenih gužvi i nepoštivanja higijensko-epidemioloških mjera u svim zatvorenim objektima na skijalištima Bjelašnica-Igman, Krizni stožer Ministarstva zdravstva Županije Sarajevo donio je odluku o uvođenju CPT (cijepljen/prebolio/testiran) pravila na ulazima u navedene objekte.

Prema trenutnim mjerama Kriznog stožera Federalnog Ministarstva zdravstva, dopušta se organiziranje i većih okupljanja u zatvorenom i na otvorenom pod uvjetom da veličina prostora omogućava provedbu higijensko-epidemioloških mjera, ali ne više od 60 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 200 osoba na otvorenom prostoru, prenosi BHRT. 

Uvjet je da svi imaju negativan antigenski test, ne stariji od 24 sata ili PCR test, ne stariji od 48 sati, ili potvrdu o preboljenom COVID-19, ne stariju od 4 mjeseca ili potvrdu o završenom cijepljenju (ne stariju od 6 mjeseci nakon druge doze cjepiva, odnosno 9 mjeseci nakon treće doze cjepiva).

Za nadzor provođenja ove odluke zadužuje se Županijska uprava za inspekcijske poslove i MUP Županije Sarajevo.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.