spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
87 %
2kmh
100 %
Uto
3 °
Sri
7 °
Čet
8 °
Pet
8 °
Sub
7 °

Dodatna dokumentacija iz Zagreba službeno potvrdila: Sebija Izetbegović nije završila postdiplomski studij

- Oglasi -

Uprava za inspekcijske poslove Županije Sarajevo dobila je prije nekoliko dana, putem međunarodnopravne pomoći Republike Hrvatske, odgovore Medicinskog fakulteta, kao i Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti o provjeri vjerodostojnosti diplome Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a., piše Avaz.

Kako se navodi u dokumentima koji su u posjedu “Avaza”, a što je utvrdilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja Hrvatske, na osnovu provjere Medicinskog fakulteta u Zagrebu, Sebija Izetbegović bila je upisana na prvu godinu postdiplomskog studija Ultrasound in clinical medicine u akademskoj 1992./1993. godini. Međutim, u dosjeu Izetbegović ne postoji dokumentacija kojom bi se potvrdila i vjerodostojnost indeksa. Ministarstvo znanosti i obrazovanja je zatražilo pojašnjenje zašto nije moguće doći do informacija o tome je li imenovana položila neki kolegij te je li imenovana diplomirana i je li joj izdata diploma, koji je datum diplomiranja i broj diplome. No, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu dao je objašnjenje kako u dosjeu Sebije Izetbegović ne postoji dokumentacija o polaganju ispita i da imenovana nakon polaganja ispita nije vratila u studentsku referadu niti indeks niti ispitnu dokumentaciju na temelju koje bi joj se upisalo polaganje ispita u evidenciju.

Fakultet je, također, odgovorio da Sebija Izetbegović nije završila postdiplomski studij Ultrasound in clinical niti joj je na tom studiju izdata diploma.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.