spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Filmska potjera u Njemačkoj: Muškarac (25) iz BiH ukrao kombi, pa bježao policiji

- Oglasi -

Mladić iz Bosne i Hercegovine (25) sinoć je u njemačkom gradu Achenu ukrao kombi, a zatim pokušao da pobjegne njemačkoj policiji, koja ga je, nakon jurnjave po putu A4, ipak uspjela da privede. 

- Oglasi -

Bio pod uticajem narkotika

Naime, sve se dogodilo predvečer, tijekom prometne špice, kada je mladić, koji je bio pod uticajem narkotika, ukrao kombi ford transit. Međutim, ono što nije znao jeste da je vlasnik kombija ugradio GPS za praćenje, pa je tako pratio svoj kombi i odmah policiji prijavio krađu, ali i točnu lokaciju gdje se nalazi ukradeno vozilo.

Policija je odmah krenula u potjeru, ali se državljanin BiH nije zaustavljao. Štoviše, čitava potjera je u jednom momentu prerasla u potpuni kaos na putu, a mladić je iz automobila izbacivao predmete, između ostalog, i svoj mobilni telefon.

- Oglasi -

Nije imao ni vozačku dozvolu

Tek nakon nekog vremena, patrola federalna policije je uspjela da ga zaustavi, a njegov mobilni uređaj je izuzet kao dokaz. Inače, njemački mediji prenose da mladić ne samo da je bio pod utjecajem narkotika, već nije imao ni vozačku dozvolu. On je odmah sproveden u pritvor u Achenu.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.