spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Finalistice Izbora za fotomodel BiH stigle u Travnik: U Subotu na trgu ”Moda Fest Travnik 2023”

- Oglasi -

U Travniku se organizira festival mode i dizajna pod nazivom “Moda fest Travnik 2023” koji će se održati u subotu navečer, 12.08.2023. godine na Središnjem gradskom trgu.

- Oglasi -

Revije će nositi finalistice Izbora za fotomodel Bosne i Hercegovine koje će boraviti na trodnevnom Models campu na Vlašiću, već od 09.08.2023. godine.

Travnik je, 30 najljepših djevojaka Bosne i Hercegovine koje su osigurale sudjelovanje na Izboru za fotomodela BiH za 2023. godinu, ugostio već danas, a dočekao ih je načelnik Općine Travnik, Kenan Dautović, s općinskom administracijom. Nakon toga, djevojke će organizirano posjetiti Memorijalni muzej Rodna kuća Ive Andrića, te uz pratnju turističkog vodiča razgledati Travnik.

- Oglasi -

U subotu na gradskom trgu sa početkom u 20:00 sati će biti organizirana noć bh. dizajna, a modele će nositi sudionice Izbora za fotomodela BiH. Tema ovogodišnjeg festivala je “nosimo domaće, nosimo bh. dizajn”, te je velika pažnja posvećena upravo domaćim tekstilnim proizvođačima i modnim dizajnerima, piše Travnicki.INFO.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE