spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FOTO: U Dječjem vrtiću Vitez održana svečanost zahvalnost jeseni

- Oglasi -

Svake godine u Javnoj ustanovi ,,Dječji vrtić” Vitez tradicionalno se obilježava zahvalnost jeseni. Ove godine su 23.11.2022. u vrtiću prikladno proslavili i zahvalili jeseni u ugodnom, jesenski obojanom i otvorenom prostoru vrtića.

Kako bi djeci ugođaj bio potpuniji, topliji, ljepši, ali i ukusniji i mirisniji sva djeca iz vrtića su uživala u raznim delicijama od jesenskih plodova koje je pripremila kuharica vrtića. Program ovogodišnje “Jesenjske svečanosti” započeo je kratkom dramatizacijom koju su pripremile odgojiteljice i djeca. Dok su se djeca iz mlađe- jaslične skupine tek upoznavala sa jesenskim plodovima i slušala svoje prve jesenske pjesmice, djeca iz starijih skupina su se predstavila pripremljenim točkama za nastup. Djeca su pjevale pjesmice “Kiša pada”, “Pada kiša” i pjesmicom “Ide medo stazicom”, recitirale pjesmice “Darovi jeseni” i plesalе kolo “Kruška, jabuka, šljiva”, “Jesenja sonata” i “Prođe ljeto, dođe jesen”, te ritmom uz stihove “Kap” i “Zbor kiša”. Poslije plesom uz “Jesenju sonatu” su dječica uživala u pokretu i ritmičkoj igri.

Za kraj “Jesenske svečanosti” djeca su uživala u degustiranju jesenskih delicija uz zabavne dječje jesenske pjesmice te zajedničkom druženju u vrtiću.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.