spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
3.7 ° C
3.7 °
3.7 °
99 %
0.4kmh
100 %
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
9 °
Pon
13 °
Uto
11 °

Glovo nastavio širenje po Bosni i Hercegovini

- Oglasi -

Glovo, višekategorijska platforma za dostavu raznih vrsta proizvoda i jela po zahtjevu kupaca, nastavlja širenje u Bosni i Hercegovini i postaje dostupna u Doboju. Ovo je sedmi grad u Bosni i Hercegovini u kojem postoji Glovo servis.

- Oglasi -

Ovim lansiranjem, Glovo nastavlja da ostvaruje svoje obećanje da će biti što bliže korisnicima širom Bosne i Hercegovine kroz partnerstvo sa lokalnim poduzećima i pokrivati širok spektar proizvoda. Tako građani Doboja mogu naručiti preko Glova, birajući iz raznovrsnog asortimana proizvoda i jela iz nacionalnih lanaca kao što su Konzum, Pop’s ili popularnih domaćih partnera poput Restorana Bulevar, Picerija Pikado, Leskovačkog roštilja i mnogih drugih.

,,Ponosni smo što smo prisutni u Doboju i na sjajna partnerstva koja smo razvili sa lokalnim poduzećima, čijem rastu možemo doprinijeti. Doboj je za nas veoma važan grad i planiramo da nastavimo sa povećanjem broja lokalnih partnera kako bismo ponudili najbolje korisničko iskustvo na tržištu, kao i u svakom gradu u kojem smo prisutni. Također, veoma nam je važno da svoje usluge ponudimo što većem broju ljudi u BiH, kako bi iz svojih domova ili ureda mogli naručiti omiljena jela ili proizvode za svakodnevnu upotrebu, birajući iz što većeg broja restorana i prodavnica u svom gradu. Prisutni smo na ovom tržištu više od godinu dana i kontinuirano osluškujemo potrebe korisnika i na našoj platformi pružamo sve raznovrsniji asortiman proizvoda”, rekao je Ivan Laketa, generalni direktor Glovo Bosna i Hercegovina.

- Oglasi -

Trenutno u Bosni i Hercegovini Glovo posluje u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Bijeljini, Mostaru, Zenici i Doboju.

- Oglasi -

Aplikacija sadrži unaprijed definirane kategorije koje korisnici mogu odabrati prema svojim potrebama: Hrana, Supermarket, Kurir ili Prodavnice. Osim ovih kategorija, korisnici Glovo aplikacije također imaju pristup opciji „Bilo šta“ koju mogu koristiti za naručivanje proizvoda ili artikala dostupnih u njihovom gradu, ali nisu sadržani u unaprijed definiranim kategorijama.

Također, kompanija je navela da svaki novi Glovo korisnik ima besplatnu dostavu za prvu narudžbu u aplikaciji.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.