spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2.9 ° C
2.9 °
2.9 °
88 %
1.5kmh
100 %
Uto
3 °
Sri
4 °
Čet
5 °
Pet
7 °
Sub
8 °

Granična policija BiH: Na graničnim prijelazima uhićeno šest osoba za kojim su tragali sudovi

- Oglasi -
- Oglasi -

Službenici Postrojbe granične policije BiH Zvornik, 30. kolovoza 2022. godine, lišili su slobode D.B. (1961.), državljanina Republike Srbije. Naime, graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Sokocu radi izdržavanja kazne zatvora. Kontroliran je na izlasku iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Prethodno, 27. kolovoza 2022., službenici ove postrojbe lišili su slobode V.S. (1993.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Kalesiji zbog krivičnog djela „šumska krađa“. Bh. državljanin je kontroliran na ulasku u našu zemlju na prijelazu Karakaj i predat službenicima Centra sudske policije u Tuzlanskoj županiji.

- Oglasi -

Službenici Postrojbe GPBiH Aerodrom Sarajevo, 29. kolovoza 2022., na letu iz Frankfurta, lišili su slobode dvojicu državljana BiH. Za A.H. (1989.) je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Travniku zbog krivičnog djela „teška krađa“, dok je za E.T. (1983.) ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog krivičnog djela „krađa“. Predati su službenicima Centra sudske policije Županiji Sarajevo.

- Oglasi -

Službenici Postrojbe GPBiH Višegrad, 28. kolovoza 2022., lišili su slobode A.Š. (1996.) jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo raspisalo potragu zbog krivičnog djela „nasilničko ponašanje“. Bh. državljanin je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Uvac i predat službenicima Centra sudske policije u Bosansko-podrinjskoj županiji.

Prilikom izlaska iz BiH na prijelazu Zupci, službenici Postrojbe GPBiH Trebinje su 28. kolovoza 2022. lišili slobode V.A. (1975.), nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora. Državljanin BiH je predat službenicima Okružnog centra sudske policije Trebinje.

Službenici Postrojbe GPBiH Orašje su prilikom ulaska u BiH na prijelazu Orašje, 27. kolovoza 2022., lišili slobode Z.I. (1986.). Utvrđeno je da ovog bh. državljanina potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog krivičnog djela „teška krađa“. Predat je službenicima Centra sudske policije u Posavskoj županiji.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.