spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2.1 ° C
2.1 °
2.1 °
88 %
1.3kmh
100 %
Sri
4 °
Čet
5 °
Pet
7 °
Sub
9 °
Ned
8 °

HITAN APEL: Vitežaninu Dražanu Šakiću Bandi potrebna žurna novčana pomoć za liječenje

- Oglasi -
- Oglasi -

U proteklih nekoliko tjedana Nogometni klub „Rijeka“ iz Viteza i prijatelji dobre volje pokrenuli su značajnu humanitarnu akciju, a u pitanju je žurno prikupljanje financijske pomoći u svrhu liječenja Dražana Šakića (1967.) poznatijeg u Vitezu prema nadimku Banda.

Organizatori akcije obratili su se svojim sugrađanima, poduzetnicima i mnogim drugim sa zamolbom za donaciju novčanih sredstava koja su neophodna za što žurniji nastavak liječenja Dražana Šakića. Inače, Dražan Šakić dugogodišnji je srčani bolesnik, a tijekom posljednjih nekoliko godina zdravstveno stanje mu se značajno pogoršalo te srce radi na samo 29 postotaka, što je dovelo pod znak pitanja ne samo obnašanje redovnih dnevnih aktivnosti, nego i njegov život.
Liječnici na KCUS u Sarajevu su nakon provedenih pretraga ustanovili kako je isključivo rješenje ugradnja CRDT uređaja (vrsta pacemakera), koji bi poboljšao rad srca. Operativni zahvat osim što je neophodan je i žuran te bi se morao obaviti u najkraćem mogućem roku. Ovaj operativni zahvat i sam uređaj iznose 28 000 KM, a visina sudjelovanja u participaciji Zavoda zdravstvenog osiguranja ŽSB iznosi 10 000 KM. Dakle, za operativni zahvat i ugradnju ovoga uređaja Dražanu je neophodno dodatnih 18 000 KM.

- Oglasi -

Kako Dražan trenutno nije u radnom odnosu, a još uvijek ne ispunjava uvjete za mirovinu, tako nije u mogućnosti ni kreditno se zadužiti te mu je neophodna pomoć. Svi ljudi dobre volje u Vitezu, ali i puno šire su pozvani pružiti potporu, a organizatori akcije Dražanu šalju poruku kako su čvrsto uz njega i poručuju da iz ove borbe izađe kao pobjednik.

- Oglasi -

Svi koji su u mogućnosti svoju potporu mogu uplatiti na broj žiro računa NK Rijeka, 3382502200347365, UniCredit Bank.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.