spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
raštrkani oblaci
24.6 ° C
24.6 °
24.6 °
74 %
1.5kmh
41 %
Sri
22 °
Čet
33 °
Pet
34 °
Sub
29 °
Ned
32 °
spot_imgspot_img

Inspekcija u tri županije otkrila 24 neprijavljena radnika, kontrolirano i područje Viteza

- Oglasi -
- Oglasi -

Porezna uprava FBiH– Županijski porezni uredi Sarajevo, Novi Travnik i Orašje izvršili su u prethodna dva dana 87 inspekcijskih kontrola u kojim su otkrili 24 neprijavljena radnika i 15 obveznika koji nisu evidentirali promet putem fiskalnog uređaja.

Također, otkrivena su dva obveznika koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj i tri objekta koji su obavljali djelatnost bez odobrenja za rad nadležnog organa.

- Oglasi -

Zbog utvrđenih nepravilnosti – zapošljavanje neprijavljenih radnika, nepostojanja fiskalnog uređaja, neevidentiranje prometa putem fiskalnog uređaja i rada bez odobrenja – zapečaćeno je sedam objekata i izdata su 73 prekršajna naloga s ukupno izrečenim novčanim kaznama od 119.650 KM.

- Oglasi -

Kontrolama su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost trgovine, građevinarstva, priređivanja igara na sreću klađenjem, ugostiteljstva, djelatnost trgovine na malo naftom i naftnim derivatima i ostale uslužne djelatnosti.

Kontrole su izvršene na području: Ilidže, Vogošće, Novog Grada, Novog Sarajeva, Centra, Starog grada, Travnika, Viteza, Novog Travnika, Kiseljaka, Fojnice, Orašja, Oštre Luke, Vidovica i Boka s ciljem provjere poštivanja Zakona o fiskalnim sustavima i zapošljavanja radnika na crno, priopćeno je iz Porezne uprave FBiH.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE