spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jozi Stojaku Mungosu četvrti predsjednički mandat u Udruzi nositelja ratnih odličja HVO-HB ŽSB

- Oglasi -

Udruga nositelja ratnih odličja HVO-HB ŽSB danas je u Vitezu održala redovni izborni Sabor, a službeni protokol započeo je polaganjem vijenca i odavanjem počasti poginulim suborcima i civilima Domovinskog rata.

- Oglasi -

Članovi Udruge su na Spomen obilježju ispred zgrade Općine u Vitezu položili i svijeće, a okupljenima se pridružio i načelnik Viteza Boris Marjanović.

Nakon odavanja počasti u dvorani hotela Central minutom šutnje za poginule suborce započeo je radni dio sabora. Na početku sabora članovima se obratio predsjednik Udruge, Jozo Mungos Stojak koji je članovima zahvalio na odazivu, te je potom riječ prepustio načelniku Marjanoviću, javlja notra.ba

- Oglasi -

Marjanović je u svom govoru naglasio kako je ova Udruga jedna od najvažnijih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te da iz godine u godinu kontinuirano rade na očuvanju integriteta i zaštiti tekovine. Načelnik Viteza je budućem rukovodstvu zaželio uspješan rad, te jasno dao podršku u sljedećem razdoblju za sve aktivnosti udruge.

Podršku radu ove Udruge uputila je i predsjednica Federacije BiH, Lidija Bradara koja je uputila prigodno pismo. Nakon obraćanja uslijedila je i dodjela zahvalnice pukovniku Stipi Joziću iz Jajca koji je u proteklom razdoblju dva puta obnašao dužnost predsjednika. U izbornom dijelu Sabora za predsjednika je ponovno, izabran Jozo Stojak, kojemu je ovo četvrti mandat na čelu ove Udruge .

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.