Vitez
isprekidani oblaci
11 ° C
11 °
11 °
66 %
8.8kmh
75 %
Sub
9 °
Ned
6 °
Pon
3 °
Uto
1 °
Sri
2 °

Klementina Nuk-Vuković moderirala Okruglim stolom ,,Korisnici usluga mentalnog zdravlja”, završen Tjedan psihologije

Danas je u sklopu Tjedna psihologije u ŽSB održano predavanje i Okrugli stol te na taj način uspješno završene aktivnosti, koje su trajale od 30.11. – 04.12.2020.

Predavanje na temu ,,Okupacijska terapija u radu s djecom” su održale mag. psych. Ivana Đotlo, socijalna radnica Gabrijela Kurevija i med. sestra Inga Hercegovac, okupacijska terapeutkinja.

Nakon predavanja, održan je i Okrugli stol pod nazivom ,,Korisnici usluga mentalnog zdravlja” kojim je moderirala doc. dr. sc. Klementina Nuk- Vuković.

Iz Podružnice psihologa ŽSB zahvalili su se korisnicima i sudionicima na razmjeni iskustava, informacija i mišljenja.

Ukupan broj sudionika je 242. Sudjelovali su na 12 online aktivnosti (radionice, okrugli stolovi, predavanja) i 4 radionice organizirane uživo uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Psihologija kao znanost i struka može značajno doprinijeti u sadašnjim neizvjesnim vremenima, u svim segmentima društva, s posebnim naglaskom na djelovanje unutar svojih lokalnih zajednica.

Kroz provedbu programa Tjedna psihologije u ŽSB aktivno je sudjelovalo: deset psihologinja, dva psihologa, jedna socijalna radnica i jedna med. sestra/okupacijska terapeutkinja.

NAJNOVIJE OBJAVE

- Advertisment -