spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MUP ŽSB objavio fotografije: Pronađena veća količina opojne droge u Busovači

- Oglasi -

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 4 krivična djela.

- Oglasi -

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, Jedinice za specijalističku podršku, tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik i PS Busovača su u suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom uspješno realizirali operativnu akciju kodnog naziva „DIL“.

Naime, dana 05.04.2023.godine navedeni policijski službenici su na osnovu zapovijedi Općinskog suda Travnik izvršili pretres kuće, okućnice i ugostiteljskog objekta koji se nalaze u ulici Nikola Šubić Zrinjski, općina Busovača, a koje koristi B.K. rođen 1973. godine. U toku pretresa pronađeno je više paketića sa sadržajem bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, digitalna vaga za precizno mjerenje kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

- Oglasi -

U nastavku aktivnosti, u istoj ulici izvršen je pretres kuće, okućnice i pratećih objekata koje koristi V.K. rođen 1968. godine. Prilikom pretresa pronađena je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. 

 U suradnji s nadležnim Županijskim tužiteljstvom pronađene materije i predmeti su oduzeti, dok su  osumnjičeni B.K, V.K. i R.K. lišeni slobode i protiv njih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi sa krivičnim djelima „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ i „Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.