spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.7 ° C
19.7 °
19.7 °
73 %
2.5kmh
100 %
Pon
18 °
Uto
18 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
22 °

MUP ŽSB: Pronađena droga, rasvjetljeno kazneno djelo teške krađe iz džamije, pronađen i izvršitelj

- Oglasi -
- Oglasi -

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 3 kaznena djela.

Dana 08.03.2022.godine oko 20,40 sati u mjestu Babanovac, općina Travnik, policijski službenici Jedinice za specijalističku podršku i tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU i PS Travnik, izvršili su kontrolu i pregled osobe S.H. rođen 1982. godine iz Travnika. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis. U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, pronađena materija je oduzeta, a protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

- Oglasi -

NAKNADNO RASVIJETLJENA KRIVIČNA DJELA

- Oglasi -

Policijski službenici PS Fojnica uspješno su rasvijetlili kazneno djelo teške krađe koje su izvršeno u proteklom periodu na području općine Fojnica.

Naime, dana 05.03.2022.godine u PS Fojnica je prijavljena  „Teška krađa“ u džamiju koja se nalazi u ulici Hadrovići, općina Fojnica, iz koje je otuđena neutvrđena količina novca koji je bio namijenjen za dobrotvorne svrhe.

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetnog kaznenog djela H.S. rođen 1987. godine iz Fojnice, protiv kojeg se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 5 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST  PROMETA

Evidentirano je 8 prometnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 196 prekršajnih naloga, od kojih je 86 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE