spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na graničnom prijelazu Kamensko uhićena ženska osoba koju potražuje travnička policija

- Oglasi -

Pripadnici Jedinice granične policije BiH Gradiška, 26. siječnja 2023. godine, uhitili su osobu inicijala D.A. (1994.), državljanina Bosne i Hercegovine. Naime, graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog krivičnog djela “prijevara”. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška i predan službenicima Centra sudske policije u Posavskoj županiji.

Dan ranije, 25. siječnja 2023., službenici Jedinice GPBiH Orašje su lišili slobode dvojicu državljana BiH na osnovu raspisanih potraga na ulasku u BiH na prijelazu Šamac. Za A.M. (1993.) je utvrđeno da ga potražuje Županijsko tužiteljstvo Sarajevske županije zbog krivičnog djela “zloupotreba osiguranja”. Predan je službenicima Policijske uprave Orašje. Za D.F. (1985.) je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Bijeljina raspisala potragu zbog krivičnog djela “ugrožavanje sigurnosti”. Predan je službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina. Prethodno, službenici ove jedinice su 18. siječnja 2023., pilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Orašje uhitili su osobu inicijala A.A. (1996.). Utvrđeno je da ovog državljanina Luksemburga potražuje Općinski sud u Kalesiji zbog krivičnog djela „teška tjelesna povreda“. Predan je službenicima Centra sudske policije u Posavskoj županiji.

Službenici Jedinice GPBiH Brod, 25. siječnja 2023., uhitili su osobu inicijala B.P. (1965.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krivičnog djela “pronevjera”. Bh. državljanin je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Donji Svilaj i predan službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj. Dan ranije, 24. siječnja 2023., službenici ove jedinice uhapsili su osobu inicijala A.G. (1984.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Zenici zbog krivičnih djela “izazivanje opće opasnosti” i “paljevina”. Državljanin BiH je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Brod i predan službenicima Centra sudske policije u Posavskoj županiji. Uz navedeno, službenici Jedinice GPBiH Brod su 22. siječnja 2023. prilikom izlaska iz naše zemlje na prijelazu Brod uhitili su osobu inicijala D.Đ. (1993.). Utvrđeno je da ovog bh. državljanina potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog krivičnog djela “pronevjera”. Predan je službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj. Službenici Jedinice GPBiH Zvornik, 24. siječnja 2023., uhitili su osobu inicijala R.M. (1973.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici radi izdržavanja kazne zatvora. Državljanin BiH je kontroliran na izlasku iz naše zemlje na prijelazu Zvornik i predan službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Službenici Jedinice GPBiH Kamensko, 23. siječnja 2023., predali su Š.P. (1986.) službenicima Policijske stanice Livno, nakon što je ustanovljeno da je za njom Policijska stanica Travnik raspisala potragu zbog krivičnog djela “krađa”. Bh. državljanka je kontrolirana na ulasku u BiH na prijelazu Kamensko. Službenici Jedinice GPBiH Doljani, 18. siječnja 2023., lišili su slobode N.P. (1966.) jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Tuzlanske županije raspisalo potragu zbog krivičnog djela “ovjeravanje neistinitog sadržaja”. Bh. državljanin je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Doljani i predan službenicima Policijske uprave Čapljina.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE