spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
-1.8 ° C
-1.8 °
-1.8 °
91 %
1.2kmh
100 %
Sub
1 °
Ned
2 °
Pon
5 °
Uto
2 °
Sri
6 °

NAJAVA: Bogat program „Božićnih dana“ u Vitezu

- Oglasi -

Općina Vitez, u suradnji s nizom udruga, pojedinaca te cjelokupnom javnosti najavljuje „Božićne dane“ u Vitezu za 2022. godinu tijekom kojih će biti održan niz kulturno- zabavnih manifestacija.

Do sada je održan božićni koncert župnih zborova, jubilarni malonogometni turnir „Vitez 2022“ te manifestacija u povodu svetoga Nikole u HKD Napredak.

U vikendu pred nama nastavlja se međunarodni malonogometni turnir, a bit će održana i humanitarna izložba Udruge Svjetlo, koncert u župnoj crkvi te framina božićna čajanka. U četvrtak, 15.12. Matica hrvatska, ogranak Vitez organizira promociju časopisa za književnost, kulturu i društvena pitanja „Lašva“, dok će u Gradskoj sportskoj dvorani krenuti natjecanja 1. malonogometnog božićnog turnira.

Subota i nedjelja, 17. i 18. prosinca rezervirani su za središnje događaje i manifestaciju Božić u Vitezu, kada će biti održan i koncert HKD Napredak. Općina Vitez planira organizirati zabave za djecu, postaviti izložbene štandove sa rukotvorinama te bogatu ugostiteljsku ponudu koja će svojim gastronomskim specijalitetima biti posebno primamljiva. Neizostavna će biti i glazba uživo, koncerti bendova koji će zagrijati Vitežane i druge goste te posjetitelje uvesti u blagdane koji su pred nama.

U ponedjeljak, 19.12. koncert će održati OGŠ Jakova Gotovca- područni odjel Vitez. Božićna priredba u OŠ Dubravica je planirana je za 21.12, spomen na Križančevo Selo 22.12.

Božićni dani završavaju misama polnoćkama u crkvama sv. Juraja, sv. Mateja i na Kalvariji.

Također, za 28.12. najavljen je i malonogometni turnir u organizaciji NK Šantići.

Naravno, Općina Vitez, kako je ranije najavljeno organizira javni doček Nove godine na otvorenom kada će posjetitelji moći uživati u koncertu, vatrometu i zabavi koja će ih uvesti u 2023. godinu.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.