spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nekoliko naselja Viteza tri dana bez vode, očitovali se iz Vitkoma dok mještani izražavaju ogorčenosti

- Oglasi -

Zbog radova koje još uvijek izvodi JP „ViK“ Zenica na glavnoj vodovodnoj liniji Vitez-Zenica, nismo u mogućnosti isporučiti vodu naseljenim mjestima na višim područjima općine Vitez. U narednim satima će vozila- cisterne vatrogasnih postrojbi voziti vodu naseljenim mjestima Donja i Gornja Večeriska, Očice i Veliki Mošunj te molimo stanovništvo da naspe vodu za osnovne životne potrebe“, javljeno je danas iz JKP Vitkom.

Za naseljena mjesta Gačice i Bobaši djelimično su se uspjeli dopuniti rezervoari i voda će biti puštena u vodovodni sistem u 16:00 do pražnjenja rezervoara.

Podsjećamo kako su navedena naselja bez vode od 16. ožujka, dakle tri dana, a sve zbog kvara te radova moje izvodi zeničko poduzeće. Zbog radova Zenica ne koristi pitke vodu iz Viteza posljednja tri dana što je dovelo, prema riječima upućenih, do lošeg tlaka koji onemogućuje punjenje bazena za više predjele.

Tražimo javno očitovanje i obrazloženje trenutne situacije. Objasnite nam s kojim razlogom i opravdanjem ste isključili vodosnadbjevanje sela Donja Večeriska. Nakon učestalih višednevnih redukcija po nekoliko sati, 16. ožujka ste u potpunosti isključili vodu i još uvijek je niste pustili. Tražite razumijevanje?! Za što?! Za svaku kap kiše koja padne u Vitezu, vi isključujete vodu?Gdje je Vitez smješten? Razumijevanja više nema“, naveli su iz Donje Večeriske danas gdje mještani opravdano nemaju apsolutno nikakvo strpljenje.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.