spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Novi projekt u Travniku, Travnik wine fest 2023

- Oglasi -

Travnik wine fest, Međunarodni vinski i gastro festival je novi projekt u Travniku. Održat će se 24. i 25.08.2023. godine od 16:00 do 22:00 u prostorijama Internacionalnog univerziteta u Travniku.
Imate priliku uživati u izboru od 25 renomiranih vinarija i 10 izvrsnih gastro izlagača. Očekuje vas degustacija vrhunskih vina i gastronomskih delicija koje će razveseliti vaše nepce.

- Oglasi -


Istražite široku paletu vina iz Bosne i Hercegovine, ali i iz bliskih vinskih regija. Više od 300 različitih vina čeka da ih otkrijete i uživate u njihovim jedinstvenim okusima.

Vizija organizatora je stvoriti tradicionalno okupljanje koje će godinu za godinom privlačiti vinare, distributere vina, trgovačke lance, ugostitelje i vlasnike hotela. Žele da Travnik wine fest postane nezaobilazan događaj za sve zaljubljenike u vino, vinogradarstvo, vinarstvo i gastronomiju regije.

- Oglasi -


Na festivalu će prisustvovati vodeći vinari, stručnjaci, somelieri, ugostitelji, trgovci, mediji i drugi sudionici vezani uz vinogradarstvo i vinarstvo. Imat ćete priliku učiti od najboljih i upoznati se s najnovijim trendovima u industriji.


Da biste potvrdili svoje sudjelovanje, mole vas da popunite prijavni obrazac koji možete pronaći na službenoj web stranici i dostavite ga na email adresu: travnikwinefest@gmail.com.
Više informacija o festivalu na: + 387 63 69 12 79.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo koje će obilježiti vašu ljubav prema vinu i gastronomiji. Označite datum, pozovite prijatelje i pridružite se Travnik wine fest-u.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.