spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
15.2 ° C
15.2 °
15.2 °
61 %
4.8kmh
79 %
Sri
14 °
Čet
22 °
Pet
26 °
Sub
29 °
Ned
23 °
spot_img

Oglasio se vlasnik motela Carousel povodom jučerašnjeg požara u Biloj

- Oglasi -
- Oglasi -

Redakciju portala viteški.ba kontaktirao je vlasnik motela Carousel Vlado Lovrinović, a sve povodom jučerašnjeg požara koji je zahvatio Bilu i prijetio motelu Carousel i obližnjim kućama i posjedima. Izjavu Vlade Lovrinovića prenosimo u cijelosti:

Tijekom zadnjih par godina više puta smo upozoravali da je izgorjelo zemljište, koje je u vlasništvu općine Vitez, zapušteno i neuređeno. Zbog nebrige općine, na zemljištu je prevladavalo visoko raslinje, te se zbog toga požar brzo proširio i zahvatio dio poslovnog zemljišta Motela Carousel,  uzrokovao veliku materijalnu štetu i uništio jedini autokamp u srednjoj Bosni. Uz to, požar je prijetio većem broju privatnih objekata koji se nalaze uz neposrednoj blizini.

Unatoč tome što nije izgrađen sustav otpadnih voda (kanalizacija), niti se uređuju javne površine, općina Vitez redovno naplaćuje komunalne naknade za održavanje navedenog. Dok privatnici ulažu ogromna sredstva u izgradnju objekata i zapošljavaju veliki broj ljudi, općina ne radi ništa kako bi pomogla razvoju gospodarstva u srednjoj Bosni.

Zbog spomenute štete koja je nastala nekontroliranim širenjem požara na neodržavanom općinskom zemljištu, vlasnik Motela Carousel će tužiti općinu Vitez.
- Oglasi -

U potpisu Vlado Lovrinović, vlasnik motela.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.