spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jednostavan trik jedan sat prije spavanja može vam pomoći da zaspete tokom vrućeg vremena

spot_img
Video AD

Iako su se temperature malo spustile nakon nekoliko izrazito toplih dana, vrućina i dalje čini uspavljivanje napornim za mnoge.

Oglasi #1

Ako vam je ventilator radio maksimalnom snagom s malim rezultatom, stručnjak za spavanje je podijelio trik koji će vas ohladiti i “poslati ravno u zemlju snova”.

Potreban vam je termofon, ali ga nećete koristiti uobičajeno. Umjesto da ga napunite vrelom vodom, Hana Patel, stručnjakinja za spavanje u Time4Sleep-u, preporučuje sipanje hladne vode.

Oglas #3

Ona predlaže da termofon s hladnom vodom gurnete između posteljine oko sat vremena prije nego što krenete da spavate. Ovo će ohladiti vaše čaršave, osiguravajući da vaš krevet ima optimalnu temperaturu.

Iako bi neki mogli ubrzati ovaj proces zamrzavanjem svoje boce , dr Patel savjetuje da se umjesto toga držite hladne vode,piše Klix.

,,Umjesto da zamrzavate termofon napunite ga samo hladnom vodom, jer to može oštetiti materijal boce. Nakon što je napunite hladnom vodom ostavite je u krevetu sat vremena prije nego što odete na spavanje”, navodi.

Oglas Dno #1

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.