spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
84 %
1.8kmh
83 %
Pet
16 °
Sub
21 °
Ned
21 °
Pon
18 °
Uto
20 °

Marina Pendeš doživjela težu povredu – uputila zahvalu liječnicima i medicinskom osoblju

- Oglasi -
- Oglasi -

Bivša ministrica obrane BiH i aktualna izaslanica u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Marina Pendeš prije nekoliko dana doživjela je nezgodu prilikom koje je zadobila teže povrede te je podvrgnuta operativnom zahvatu. Zahvat je urađen u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, a ustanovljen je lom u skočnom zglobu i iščašenje.

Zahvalila doktorima i medicinskom osoblju

- Oglasi -

Redakcija portala viteški.ba kontaktirala je Pendeš koja je u izjavi kazala: “Prije svega veliko hvala osoblju Doma zdravlja Vitez, Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj te Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na čelu s dr. Goranom Morom. Odradili su odličan posao te nakon nekoliko dana hospitalizacije otpuštena sam na kućno liječenje. Žao mi je da će moje redovite obveze biti po strani, no to je neizbježno. Također, svima koji su mi posljednjih dana uputili poruke potpore iskreno zahvaljujem uz očekivanja kako ćemo uskoro biti zajedno, u drugačijim okolnostima”.

- Oglasi -

Spriječena sudjelovati u izbornoj kampanji

Zbog ove povrede Pendeš je spriječena obavljati redovite poslove te sudjelovati u izbornoj kampanji u punom kapacitetu, kao kandidatkinja HNS-a i HDZ BiH za Parlamentarnu skupštinu BiH.

“Ne mogu ne spomenuti kolege koje su u predizbornoj kampanji. Žao mi je da nisam s njima, no uvjerena sam u dobre rezultate, prije svega naše Borjane Krišto te ostalih kolega s lista HDZ-a BiH”, rekla je Pendeš.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE