spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
94 %
0.9kmh
100 %
Uto
5 °
Sri
4 °
Čet
4 °
Pet
7 °
Sub
9 °

Marjanović posjetio Udrugu Betanija, otvorene nove prostorije Udruge

- Oglasi -
- Oglasi -

Općinski načelnik Boris Marjanović danas je posjetio Udrugu za pomoć osoba s poteškoćama u razvoju Betanija gdje je razgovarao s Helenom Štrbac.

Tijekom sastanka detaljno se govorilo o radu ove Udruge koja ima veliki značaj na prostoru općine Vitez, a posebno je istaknuto zadovoljstvo jer je riješeno pitanje sjedišta Betanije, čime je ova Udruga dobila prostorije za rad i okupljanje članove. Troškove zakupa poslovnog prostora plaćat će Općina Vitez, koja će dodatno, sa 7 000 KM poduprijeti rad Betanije kroz projekt „Povratak u život“, za što je Ugovor potpisan prošloga tjedna. “Iako ove prostorije ne predstavljaju trajno i konačno rješenje za osobe s poteškoćama u razvoju, sigurno je kako će nakon dvije godine dati novi zamah radu Udruge te je upravo stoga novi projekt nazvan Povratak u život”, istaknuto je na sastanku.

- Oglasi -

Iz Udruge Betanija, koja okuplja 35 članova, zahvalili su načelniku Marjanovići u na potpori i razumijevanju za njihov rad i projekte. Inače, nove prostorije Udrugu za pomoć osoba s poteškoćama u razvoju Betanija nalaze se u ulici Ilije Petrovića u Vitez, nedaleko od Srednje škole.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.