spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Otkrijte osam tajni žena koje uvijek mirišu dobro

- Oglasi -

Postoje žene koje baš uvijek mirišu dobro, bez obzira na to koje je doba dana. Podijelile su svojih osam tajni kojima to postižu, a kojima se može poslužiti svatko od nas.

1. Biraju jače mirise Dok citrusni mirisi brzo ishlape, začinjeni i drvenasti mirisi s notama poput sandalovine duže se zadržavaju na koži. Stoga, ako želite da se parfem duže osjeti, birajte one iz potonje grupe, piše zadovoljna.hr.

2. Mirise nanose u slojevima Od gela za tuširanje preko losiona za tijelo do ulja, većina omiljenih ženskih mirisa dolazi u različitim oblicima. Na taj se način stvaraju slojevi mirisa koji se osjećaju tijekom čitavog dana.

3. Znaju gdje je najbolje nanijeti parfem Umjesto na zapešće, parfem nanose na toplija (i često skrivenija) mjesta na tijelu, poput trbuha i grudi te iza koljena i ušiju. Zbog topline tih dijelova tijela miris će se u potpunosti razviti te će se gornje, srednje i bazne note parfema u potpunosti osjetiti.

4. Nikada ne utrljavaju parfem Mnoge žene po navici trljaju zapešće o zapešće kada nanesu parfem, ali pokušajte se te navike riješiti. Naime, utrljavanjem parfema gube se gornje note, zbog čega će se osjetiti samo srednje i bazne note te će se miris parfema kraće zadržati na koži.

5. Znaju kada je najbolje nanijeti miris

Najbolje vrijeme za nanošenje mirisa jest netom poslije tuširanja, dok je koža još uvijek mrvicu mokra. Vlaga će omogućiti mirisu da se duže zadrži na koži. Osim toga, na taj način miris će se upiti te neće postojati rizik da zamrljate svoju omiljenu bluzu ili da nakit izgubi boju kada dođe u kontakt s tek nanesenim parfemom ili uljem za tijelo.

6. Održavaju vlažnost kože Uvijek hidratizirajte kožu prije nego što na nju nanesete parfem. Suha koža obično upije određenu količinu mirisa, zbog čega miris brže izblijedi. Kada je koža hidratizirana, parfem se ima za što zadržati te tako traje dulje.

7. Parfeme drže na dobrom mjestu Izloženost vrućini i vlazi uništava molekule mirisa u parfemu pa izbjegavajte bočice parfema držati u kupaonici. Najbolje ih je držati u rashlađenim, suhim dijelovima kuće, primjerice na gornjoj polici ormara.

8. Parfem nanose barem dva puta tijekom dana

Koža je živi organ koji diše i ne može unedogled na sebi zadržati miris. Zato je najbolje uvijek uz sebe imati bočicu parfema kako biste tijekom dana osvježili miris koji nosite na sebi i kako biste uvijek mirisali dobro.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.