spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Šahovski klub Novi Travnik pobjednik ekipnog natjecanja 2. šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne

- Oglasi -

Šahovski klub „Novi Travnik“ pobjednik  7. ekipnog natjecanja Druge šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne

- Oglasi -

U organizaciji Šahovskog Saveza Herceg Bosne, u hotelu “Zenit” u Neumu od 19. do 21. kolovoza 2023. godine odigrano je 7. ekipno natjecanje Druge šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

Pobjednik 7. ekipnog natjecanja Druge šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne je ŠK “NOVI TRAVNIK” i ovim uspjehom je osigurao nastup u Prvoj ligi Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

- Oglasi -

Za pobjedničku ekipu su nastupili: Saša Miličević, Zdravko Radeljić-Jakić, Ivan Stipić, Ivan Kajić, Zdenko Sučić i Stipo Lozančić  .

Glavni sudac natjecanja Blago Vukoja  pobjednicima je uručio pokal, priznanje i bilten, a ostalim ekipama uručeni su priznanja i bilteni.

ŠK „Novi Travnik“ ovim se putem zahvaljuje načelniku općine Novi Travnik, Stjepanu Duji, poduzeću „Carllato“ iz Nove Bile, „Ledić Arhitektura“ iz Travnika kao i Sportskom savezu općine Novi Travnik na razumijevanju i financijskoj potpori bez kojih ovaj uspjeh ne bi bilo moguće ostvariti. Veliko Hvala.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE