spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Šokantna ispovijest Dženane Onder kojoj je Nermin ubio oca i brata: Otac me spasio od psihopate

- Oglasi -

Donedavno sam bila kćerka i sestra. Nakon toga majka male djevojčice, uzoran i savjestan građanin ove države, ovako je za „Avaz“ počela svoju bolnu ispovijest Dženana Onder.

- Oglasi -

U krvavom pohodu monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović ubio je njenog brata Denisa i oca Džengiza, teško ranio majku Harisu, a, osim doživljenih trauma i gubitaka, Dženanu su, nakon tragedije, potresle informacije o odnosu s ubojicom. U ispovijesti za „Avaz“ otkrila je istinu o poznanstvu s Nerminom.

– Da, istina je, ja sam poznavala ubojicu. Poznavao ga je cijeli grad, Gradačac je malo mjesto – započela je svoju priču.

- Oglasi -

– Kada sam imala svega 15 godina, a on 26, pokušavao je stupiti u kontakt sa mnom u više navrata, a s čime sam ja upoznala svog oca. Moj otac to nije dopustio, shvatio je da je jedina namjera tom čovjeku bila da ostvari materijalnu korist od moje obitelji te da za to nije birao sredstva. Otac me poslao u Njemačku na dva mjeseca kod obitelji, kako bi me zaštitio od Nermina. 

Na početku je sve zaustavio. Vidjela sam Nermina nekoliko puta u životu, ali nikada s njim nisam ostvarila nikakav kontakt. Moj otac je to spriječio na vrijeme – navodi Dženana.

Ogorčena zbog brojnih medijskih izvještavanja o navodnom uzimanju novca i bježanju s ubojicom, Dženana kaže da je to laž.

– Nermin je opljačkao moju obitelj u rujnu 2015. godine, otuđio je 54.200 eura iz kuće i zbog toga se moj otac s njim sudski sporio narednih osam godina. On je na posljednjem pretresu priznao neke stvari, ali to još nije zaključeno. Vjerojatno je znao da će ići u zatvor pa je krenuo na njih – kaže Dženana.

Navodi da je ogorčena jer se u medijima pokušavaju sakriti greške i propusti naše vlasti tako što se u javnost puštaju neke izjave, poluinformacije, te apsolutne laži navodnih “prijatelja” njihove obitelji o potencijalnim motivima ubistva- Nitko ne spominje bol moje majke, koja je još u bolnici u Tuzli, na aparatima, u kritičnom stanju, koja je izgubila muža i sina u jednom danu, a i sama je umalo podlegla od rana koje joj je nanio zlikovac Nermin Sulejmanović. Zamislite kako je teško reći majci da joj je sin ubijen, a otišao je na doručak s prijateljem. 

Ona je svojim očima vidjela ubojstvo muža, ta slika je proganja i znatno joj otežava oporavak zbog boli i stresa koji preživljava usporedo s bolovima od rana koje je zadobila od metaka. Nitko ne spominje moju bol, živim u strahu da ne izgubim jedinog preostalog člana obitelji. U jednom danu sam ostala bez oca , bez brata, a i mamin život je doveden u opasnost – kaže Dženana.

Cijela država priča o femicidu, navodi Dženana, ističući svoje ogorčenje jer nitko ne spominje njenog brata Denisa, koji je ubijen u dvadeset i trećoj godini života, koji nikada nije nikakav prekršaj učinio, niti je ubojicu poznavao, niti je imao bilo kakav kontakt s njim.

– Denis je bio ambiciozan momak, softverski inženjer, humanitarac, koji se nikada ni s kim nije zamjerio. Otvorio je vlastitu firmu u Brčkom. Radio je velike projekte za američke školske sisteme. Bio je mnogo vezan za nas. Planirao je ženidbu, prije mjesec je kupio stan u centru grada kako bi bio blizu roditeljima – navodi Dženana.

Njen otac Džengiz je bio obiteljski i veoma uspješan poslovan čovjek. Bez ikakvih poroka, navodi Dženana, i sukoba sa zakonom.

– Nikada nije pravio incidente, niti je ubojicu na bilo koji način provocirao – ističe Dženana Onder, koja je po dolasku u Gradačac vidjela svog oca mrtvog u dvorištu.

– S obzirom na to da je Dženana dala izjavu za “Avaz” te da neće davati izjave za druge medije, bitno nam je da se prenese da ćemo svaki mediji koji nastavi s klevetama morati tužiti, s obzirom na činjenicu da prenose neistine.

Advokat Kočo: Najavili tužbe. N. Šaljić / Avaz

Moja klijentica je u jednom danu ostala bez dva člana obitelji, bez brata i oca, a majka joj je još u kritičnom stanju. Sve to joj dodatno nanosi bol, a ničemu dobrom takvi navodi medija ne doprinose – kaže odvjetnik Damir Kočo, koji zastupa Dženanu Onder.

– Za kraj, svi su u gradu znali da je Nermin nasilnik, psihopata, … On je to oduvijek bio, nije postao odjednom sve to. Imao je mnogo djela, a malo krivičnih prijava. Imao je krivičnih prijava, ali ne i presuda. 

Štitili su ga od zatvora. Načini na koje je to izvođeno me ne zanimaju, niti me on zanima. Meni obitelj nitko ne može vratiti. Ali čast i ugled itekako možemo… Istinom! – ističe Dženana Onder.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE