spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4.9 ° C
4.9 °
4.9 °
98 %
1.3kmh
100 %
Ned
5 °
Pon
7 °
Uto
6 °
Sri
5 °
Čet
6 °

U tijeku radovi na rekonstrukciji Gradskog trga u Vitezu

- Oglasi -
- Oglasi -

Kako je ranije najavljeno prije nekoliko dana u Vitezu su krenuli radovi rekonstrukcije Gradskog trga čime će ovaj dio našeg grada, uz radove na adaptaciji zgrade bivšeg hotela Vitez dobiti novi vizualni identitet i funkcionalnost koju je odavno, uslijed nemara, izgubio.

Danas smo svjedočili kako djelatnici poduzeća koje izvodi radove uklanjaju postojeći betonski pločnik, a Vitkom je na 14. sjednici Općinskog vijeća, koja je održana u srpnju, zadužen za izvođenje radova na rekonstrukciji vodovodne linije na Gradskom trgu. Vrijednost poslova prema predračunu dostavljenom od strane JKP “Vitkom” d.o.o. Vitez iznosi 14.463,79 KM.

- Oglasi -

Nakon što JKP Vitkom okonča radove, koji su se, kako doznajemo, oduljili zbog problema s nedostatkom plana postojećih instalacija krenut će se rekonstrukcijom ostalih elemenata trga, ugradnjom nove javne rasvjete, betonskog pločnika i drugog mobilijara. U proračunu Općine Vitez za 2022. godinu osigurano je 100 000 KM za rekonstrukciju trga, a dio sredstva osiguran je i kroz prekograničnu suradnju iz proračuna Vlade Republike Hrvatske.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.