spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Umjetna inteligencija stiže na WhatsApp: Novina bi se mogla svidjeti korisnicima

- Oglasi -

Ni WhatsApp ne zaostaje za konkurencijom pa tako konstantno testira nove opcije, a ovog puta implementirali su umjetnu inteligenciju u svoju platformu.

- Oglasi -

Gotovo da nema tehnološke kompanije koja nije počela s nekakvim testiranjima umjetne inteligencije. Zahvaljujući programima poput ChatGPT-a, Barda, DALL-E-ja i brojnih drugih, već smo vidjeli različite i prilično impresivne mogućnosti ove tehnologije, a AI u svojoj aplikaciji planira implementirati i WhatsApp.

Što u kompaniji planiraju, već možemo vidjeti na primjeru posljednje beta-verzije u kojoj je dostupan alat baziran na umjetnoj inteligenciji, a koji omogućuje stvaranje vlastitih naljepnica. Prilikom sastavljanja nove poruke, kada kliknete na opciju naljepnice, u beta-verziji sada se prikazuje i tipka “create”.

- Oglasi -

Klikom na nju otvara se tipkovnica na kojoj možete upisati kakvu naljepnicu želite da AI napravi. Te naljepnice moći će se koristiti u dopisivanju s drugim korisnicima putem ove platforme.

Iako se ta opcija tek testira, odnosno dostupna je u beta-verziji WhatsAppa, ne treba sumnjati kako je WhatsApp planira implementirati i u službene verzije za Androide i iPhone. Možemo pretpostaviti kako će ta opcija biti jedna od popularnijih noviteta na WhatsAppu jer će korisnici moći praviti personalizirane naljepnice za svaku osobu, situaciju ili grupu unutar koje se dopisuju.

Ova je opcija trenutno dostupna malom broju korisnika testne verzije WhatsAppa i čini se kako će proći još neko vrijeme dok bude dostupna svima. Možemo očekivati još jednu testnu fazu koja će biti dostupna korisnicima testne verzije ove platforme, a nakon toga bi se AI naljepnice trebale pojaviti i na službenim verzijama WhatsAppa.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.