spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Važna obavijest: U tijeku deminiranje u Vitezu, izbjegavati kretanje u zoni radova

- Oglasi -

Iz Udruge građana Zabrđe obavještavaju javnost o važnim aktivnostima koje se odvijaju na planinskom izletištu Zabrđe u svrhu sigurnosti. Tim Federalne uprave civilne zaštite provodi ispitivanje potencijalno rizičnih područja zahvaćenih minsko-eksplozivnim sredstvima.

- Oglasi -

Projekt pod nazivom MSP “Put Zabrđe” koji obuhvaća površinu 5 587 m2 financiran je od Centra za uklanjanje mina u Bosni i Hercegovini i Općine Vitez, a provodi se u suradnji sa Uredom BHMAC Sarajevo – Odsjek za upravljanje PMA – Regionalnim Uredom Travnik i Općinom Vitez – Službom za civilnu zaštitu.

U narednom periodu na lokalitetu izletišta vršit će se aktivnosti izviđanja, identificiranja, uklanjanja i uništavanja zaostalih ESZR (MES, NES i NUS).

- Oglasi -

Početak aktivnosti je 21.kolovoz, a planirani datum dovršetka aktivnosti: 5.rujna. Radno vrijeme aktivnosti: 6:00-16:00 (ponedjeljak-petak).

Molimo sve posjetitelje izletišta da u navedenom vremenskom razdoblju izbjegavaju kretanja u blizini zone ispitivanja. Sigurnost naših posjetitelja nam je iznimno važna, stoga vas ljubazno molimo da poštujete ovu obavijest. U prilogu se nalazi slika koja jasno označava područje koje se pregledava. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Uživajte u prirodi uz maksimalnu sigurnost“, navode iz Upravnog odbora UG “Zabrđe” Vitez.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE