spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
blaga naoblaka
22 ° C
22 °
22 °
80 %
1.3kmh
12 %
Uto
22 °
Sri
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
30 °
spot_imgspot_img

ZANIMLJIVOST/ U Vitezu urađen servis automobila koji je prešao milijun kilometara

- Oglasi -
- Oglasi -

Sjećate li se priče o profesoru Ramizu, dvostrukom milijunašu kada su kilometri u pitanju?

Autocentar CMV je danas službeno odradio nedavno najavljeni milijunski servis na VW PASSAT-u B5 koji je u vlasništvu prof. dr. Ramiza Kikanovića.

- Oglasi -

Današnjim nuliranjem kilometar sata, ovaj automobil započinje mjerenje drugog milijuna km. Prema stručnom mišljenju servisera, obzirom i na sam automobil i rad njegovog motora pretpostavit će se kako bi mogao preći još mnogo, mnogo kilometara.
Profesor Kikanović je istaknuo kako je zahvaljujući Volkswagen ovlaštenim servisima i stručnom osoblju njegov Passat na putu prema drugom milijunu kilometara.

- Oglasi -

Žele napomenuti kako je ovo prvi automobil u Autocentru CMV koje radi milijunski servis, a drugi s kojim prof. Kikanović prelazi milijun km. Prije Passata B5 je to bio Golf 2.
Ne sumnjamo da će prof. Kikanović među prvima sa naših prostora ući u knjigu cijenjenih kupaca u Wolfsburgu te da će za to biti i nagrađen. Zahvaljujemo se našem prof. Ramizu Kikanoviću na ukazanom povjerenju i želimo mu sretne kilometre prema trećem milijunu km, poručuju iz CMV-a.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE