spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
94 %
0.9kmh
100 %
Uto
5 °
Sri
4 °
Čet
4 °
Pet
7 °
Sub
9 °

Otac malene Džene Gadžun najavio prosvjed: ,,Političare molim da me zaobiđu”

- Oglasi -
- Oglasi -

,,Bit ću zahvalan ukoliko mi se odluči bilo tko pridružiti od običnih građana i da mi potporu. Molim sve političke uhljupe, pripadnike bilo koje političke stranke ili da se nalaze na bilo kojoj političkoj poziciji ili su u planu da budu na nekoj političkoj poziciji, taj dan da mene i moju djecu zaobiđu i da ne prilaze niti meni niti djeci”, napisao je Muris Gadžun

Obitelj tragično preminule djevojčice Džene Gadžun iz Kaknja za ponedjeljak najavljuje prosvjede u Sarajevu s ciljem dobivanja informacija o tome kada će biti konačno utvrđene okolnosti smrti njihove kćerke.

- Oglasi -

Kako je objavio otac Muris Gadžun na Facebooku, u ponedjeljak će prvo doći pred zgradu Vlade Županije Sarajevo gdje će tražiti sastanak sa ministrom zdravstva Harisom Vranićem.

- Oglasi -

,,Obzirom da Haris na moja pitanja odgovara samo putem društvenih mreža, ovog puta ću doći osobno u Sarajevo, a nadam se da će on imati ljudskosti i hrabrosti da mi osobno u oči odgovori na postavljena pitanja”, napisao je Gadžun.

Otac malene Džene Gažun, koja je preminula 14. studenog 2021. godine, najavljuje da je sljedeća destinacija gdje će se zaputiti Tužiteljstvo Županije Sarajevo.

,,Ispred Vlade ŽS zadržat ću se do 10 sati, a nakon toga idem sa svojom djecom pred zgradu Tužiteljstva. Pred zgradom Tužiteljstva reći ću sve ono što ima da kažem i što nosim na duši godinu dana. Predati ću svoje zahtjeve u Tužiteljstvo i zatražiti odgovore”, naveo je Gadžun.

On je pozvao sve novinare da njega i njegovu obitelj podrže u, kako navodi, borbi za pravdu tragično preminule kćerke.

,,Bit ću zahvalan ukoliko mi se odluči bilo tko pridružiti od običnih građana i da mi podršku. Molim sve političke uhljupe, pripadnike bilo koje političke stranke ili da se nalaze na bilo kojoj političkoj poziciji ili su u planu da budu na nekoj političkoj poziciji, taj dan da mene i moju djecu zaobiđu i da ne prilaze niti meni niti djeci. Neka produže svojim putem, ne želim ih vidjeti ni u blizini. Ukoliko vidim bilo koga od pripadnika bilo koje političke stranke, zamoliti ću ga da se odmah udalji. Zamolio bih i novinare da taj dan, ukoliko slučajno se neko ukaže od pripadnika bilo koje političke stranke, medijski prostor ne daju tim osobama. Ne treba mi njihova podrška, ni kao političara ni kao ljudi. Cijenim podršku običnog prosječnog čovjeka, a sve ostale molim da me zaobiđete”, napisao je Muris Gadžun na Facebooku.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.