spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Papa Franjo izašao iz bolnice pa zagrlio roditelje kojima je tijekom noći preminula kćer

- Oglasi -

Papa Franjo otpušten je u subotu ujutro iz bolnice Gemelli, objavio je Tiskovni ured Svete Stolice. U kratkoj izjavi istaknuto je kako se Sveti Otac prije izlaska pozdravio s vodstvom bolnice te medicinskim osobljem koje je brinulo o njemu tijekom oporavka. Dok je napuštao najveću bolnicu u Rimu, nazvanu po franjevačkom svećeniku Agostinu Gemelliju, Papa je nakratko zaustavio auto kako bi zagrlio i molio s parom kojem je tijekom noći preminula kći.

- Oglasi -

Nakon toga Sveti se Otac uputio prema Bazilici Sv. Marije Velike gdje je molio pred marijanskom ikonom za sve bolesne i one koji pate zbog bolesti ili gubitka voljene osobe. Na poseban način molio je za djecu koju je upoznao u petak na dječjoj onkologiji i dječjem odjelu za neurokirurgiju, povjerivši ih majčinskoj zaštiti Blažene Djevice Marije.

Podsjećamo, Papa je u srijedu 29. ožujka imao zakazan redovan pregled u bolnici, ali je zadržan nekoliko dana zbog respiratorne infekcije. Svoj boravak u bolnici iskoristio je i kako bi bi krstio jednog novorođenog dječačića.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.