spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Po prvi put u Vitezu „Na kavi kod nutricioniste” – svi su dobrodošli

- Oglasi -

U cilju podizanja svijesti o brizi za tjelesno, ali i mentalno zdravlje, nutricentar „Romari” s partnerima organizira događaj „Na kavi kod nutricioniste”.

U subotu, 3.12.2022. godine, s početkom u 17:00 sati u prostorijama SRC „Romari” očekuje vas zanimljiv sadržaj, vrijedne nagrade i pokloni.

Nutricionistica Darija Topić ukratko će prezentirati način rada te kada i kako nam to nutricionist može pomoći.

U suradnji s Martinom Grebenar, lokalnom vlasnicom biljne ljekarne „Bioherba” upoznat ćemo dodatke prehrani, Tanitom Bučar vlasnicom print studija „Noa design” naučit ćemo alate za bolju organiziranost, a CM i Ovnak d.o.o. Vitez će nam predstaviti svoj asortiman bezglutenskih proizvoda. Za zdravi gastro kutak bit će zaduženi Matea Jukić, vlasnica caffe slastičarnice „Pink spot” i „Ranč Čurak”, poručuje Darija.

Kako bi briga o tijelu bila potpuna bit će i „beauty” kutak za koji je zadužena Helena Mirković s „Avon” proizvodima uz pregršt poklon iznenađenja. Također, kozmetički salon „Imperium beauty” prezentirat će novi način borbe za ljepšu i njegovaniju kožu te odabrati tri dobitnice za njihova tri tretmana.

Za dugoročno pamćenje ovog malog „health and beauty” sajma bit će zadužen Filip Rajić Photography and video.

Svi su dobrodošli!

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.