spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
94 %
0.9kmh
100 %
Uto
5 °
Sri
4 °
Čet
4 °
Pet
7 °
Sub
9 °

Počeli radovi na rekonstrukciji zelenih površina i prilaza Gradskoj knjižnici, slijedi uređenje dijela prostorija

- Oglasi -
- Oglasi -

Jučer su u Vitezu krenuli radovi na uređenju prilaza i zelenih površina ispred Javne ustanove Gradska knjižnica Vitez i Gradske galerije/ Centra za mlade Vitez. Također, po okončanju ovih radova krenuti će se u rekonstrukciju i utopljivanje predulaza u prostorije ove javne ustanove što će prostor učiniti energetski učinkovitijim, a provedbom ovih projekata korisnicima Gradske knjižnice, galerije i zaposlenima omogućit će se kvalitetnije pružanje usluga i rad te uredniji ambijent ispred objekta.

Tom prigodom Gradsku knjižnicu posjetio je načelnik Općine Vitez Boris Marjanović te razgovarao s ravnateljicom Darijom Čuturić o tekućim projektima te drugim prioritetima u radu Ustanove, priopćeno je iz Općine Vitez.

- Oglasi -

Projekt uređenja prilaza i zelenih površina u cijelosti financira Općina Vitez, dok projekt rekonstrukcije i utopljavanja predulaza sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova Kantona Središnja Bosna.

- Oglasi -

Ovome treba dodati i informacije kako se uskoro, u istoj zgradi otvaraju dva itekako moderna i lijepo uređena ugostiteljska objekta čime će ovaj dio Viteza biti u potpuno novom ruhu.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.